ارز دیجیتالصرافی های ارز دیجیتال

بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی

آشنایی با بهترین صرافی های ارز دیجیتال خارجی برای ایرانیان

صرافی های ارز دیجیتال خارجی زیادی هستند که خدمات شگفت انگیزی ارائه میدن اما به دلیل مشکلاتی که برای تحریم ایران هست مهمترین سوالی که میشه مطرح کرد اینه که کدوم یکی از اونها میتونند بدون بروز مشکلات مختلف به شما خدمات ارائه کنند.

تمامی صرافی های خارجی معرفی شده پس از چندین ماه استفاده از خدمات، نظر سنجی از کاربران و مطالعه دقیق شرایط استفاده از خدماتشون جمع بندی شدند و با توجه به نکاتی که ارائه میشند به راحتی برای ایرانیان قابل استفاده هستند.

علاوه اینها هر صرافی باید دارای ثبات عملکردی، امنیت و حجم معاملاتی بالا باشه که تمامی این موارد نیز در صرافی های معرفی شده به طور قطع وجود داره.

بهترین صرافی های ارز دیجیتال خارجی

بهترین صرافی خارجی برای ایرانیان: کوینکس

بهترین صرافی خارجی: بایننس

بهترین صرافی غیر متمرکز خارجی: Uniswap و Bisq

صرافی کوینکس (Coinex)

گزینه ایده آل برای معامله در بازار کریپتوکارنسی با نزدیک به 300 ارزرمز فعال

آفر ثبت نام با این لینک: %10 تخفیف کارمزد برای 3 ماه

صرافی کوینکس

مزایا 

  • تنوع بالا ارزرمز ها (250+ کوین فعال)

  • قابلیت کار و احراز هویت با مشخصات ایرانی
  • اضافه شدن سریع ارز های جدید

  • امکانات کامل برای معامله و سفارش گذاری
  • بازار های مارجین و فیوچر
  • حجم معاملاتی بسیار بالا
  • سرعت و عملکرد خارق العاده
  • قابلیت Market Making (نوعی Liquidity Pool) برای برخی سکه ها
  • کارمزد مناسب
  • ظاهر شیک

 معایب 

  • سقف برداشت 10 هزار دلار در روز بدون احراز هویت
امتیاز: 9/10
90%

کوینکس محبوبترین صرافی ارز دیجیتال خارجی در بین ایرانی ها هست و عضوی از خانواده ViaBTC به حساب میاد که یکی از بزرگترین شرکت های ماینینگ بیت کوین هستند.
با اینکه اجباری برای احراز هویت شما نیست، میتونید بدون هیچ مشکلی با پاسپورت یا گواهینامه در کوینکس احراز هویت کنید و فعلا مشکلی بابت تحریم کوینکس نیست.

با حمایت از بیش از 250 ارز دیجیتال و داشتن بازار هایی مانند مارجین تریدینگ و فیوچر تریدینگ و همچنین امکان گذاشتن ارزرمز ها در Liquidity Pool ها با سود های سالانه بالا، کوینکس نه تنها در بین ایرانی ها محبوب شده بلکه در لیست صرافی های Coinmarketcap هم جایگاه نسبتا خوبی رو داراست و تعداد کاربران بالایی داره. البته که احتمالا اکثرشون ایرانی هستند 🙂

به دلیل امکانات بسیار زیاد و ثبات مثال زدنی‌اش شروع کار با اون برای افرادی که فقط با صرافی های داخلی کار کردند مانند یک معجزه خواهد بود و به حق بهترین صرافی ارز دیجیتال برای ایرانیان هست.

نکته: برای استفاده از کوینکس نیازی به VPS نیست اما شدیدا توصیه میشه از VPN استفاده کنید و تا زمانی که مجبور نبودید احراز هویت (KYC) رو انجام ندید.

صرافی بایننس

بهترین صرافی جهان با امکانات بسیار عالی و تنوع بالا – نیازمند کار با VPS

آفر ثبت نام با این لینک: %10 تخفیف کارمزد برای همیشه

صرافی بایننس

مزایا 

  • پیشرفته ترین امکانات و بازار های مالی

  • تنوع بالا ارز رمز ها (200+ کوین فعال)

  • کارمزد پایین
  • حجم معاملات بسیار بالا
  • عرضه اولیه سکه های جدید اختصاصی

 معایب 

  • وجود ایران در لیست تحریم های بایننس و ریسکی بودن کار در صورت نداشتن مشخصات خارجی
  • هزینه و دشواری نسبی کار با VPS
  • عدم امکان استفاده از برخی از قابلیت های پیشرفته بدون احراز هویت
امتیاز: 10/10
100%

مشخصا بایننس بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی حساب میشه اما تنها دلیلی که در این لیست دوم قرار گرفته مشکلات متعددش با ایرانی ها در طول سالیان اخیر بوده.
در سال 2018 بایننس خدماتش رو بر روی ایرانی ها بست و هم اکنون در صورتی که تشخیص بده ایرانی هستید دارایی های شما رو بلوکه خواهد کرد.

خدمات بایننس بسیار متنوع و کامل هستش و پر از فرصت برای کسب سود و درآمد های بالا هستش که به سختی میشه ازش چشم پوشی کرد. از استخر های Liquidity با سود سالانه بالا %40 روی ارزرمز مورد علاقه شما گرفته تا امکان دریافت وام برای خرید ارزرمز.

اما مشکل اینجاست که حتی در صورت استفاده از VPS باز هم ریسک های مختلفی برای استفاده از بایننس وجود داره. توصیه میشه در صورتی که علاقه دارید از بایننس استفاده کنید کمی زمان بذارید و مقاله نحوه استفاده از بایننس برای ایرانیان رو مشاهده کنید تا از مشکلات احتمالی جلوگیری کنید.
در صورتی که به موارد مقاله فوق رو رعایت کنید میتونید بدون مشکل از بایننس بهترین استفاده رو ببرید اما حقیقتا رعایت تمامی این موارد کمی کسل کننده است.

صرافی یونی سواپ (Uniswap)

مناسب برای تبادل ارزرمز های مبتنی بر شبکه اتریوم با هم

مزایا 

  • تنوع بسیار بالا کوین ها (400+ ارزرمز)

  • کارمزد بسیار پایین (تنها %0.03)
  • نداشتن مشکلات تحریم و نیاز به احراز هویت
  • امکان گذاشتن ارز دیجیتال در Liquidity Pool و کسب بهره
  • یافت شدن کوین های جدید با پتانسیل سود بالا
  • رابط کاربری خوب

 معایب 

  • فقط پشتیبانی از ارز رمز های شبکه اتریوم (ERC20 Tokens)
  • نداشتن ولت بر روی خود صرافی و فقط امکان تعویض ارزرمز ها باهم
  •  هزینه زیاد انتقال شبکه اتریوم (Gas Fee)
امتیاز: 7/10
70%

 یونی سواپ هیچ شباهتی با صرافی های خارجی مانند بایننس نداره. اولا بخاطر اینکه شما فقط قابلیت تبدیل سکه ها با همدیگه رو دارید. دوما بخاطر اینکه این صرافی کاملا غیرمتمرکز هست و هیچ شرکت خاصی پشتش نیست.
به همین دلیل هم هیچ شخص یا کشوری در اون تحریم نیست.

یونی سواپ تنها از ارزرمز هایی که بر روی شبکه اتریوم (ERC20) هستند پشتیبانی می کنه اما به دلیل اینکه تمرکزشون بر انجام این کار هست تعداد بسیاری از ارزرمز ها رو پشتیبانی می کنند.
یکی از سوداور ترین شیوه های کسب درامد از ارز های دیجیتال که افراد زیادی ازش بهره میبرند پیدا کردن ارزرمز های جدیدتر هست که بر روی یونی سواپ هستند و هنوز در صرافی هایی مانند بایننس و کوین بیس لیست نشدند.

فقط در یکسال گذشته بیش از صدها ارزرمز که کارشون رو از یونی سواپ شروع کردند به سودهای بالا %1000 رسیدند و شما هم میتونید با تحقیق و جستجو در موردشون این ارزرمز ها رو پیدا کنید.
البته در یونی سواپ تعداد زیادی از ارزرمز ها به هیچ جا ختم نمیشند و Dead Coin بحساب خواهند اومد لذا هر کوینی که اینجا لیست شده رو خریداری نکنید.

کار با یونی سواپ کمی با دیگر صرافی ها متفاوته اما در نهایت بسیار ساده و راحت هستش. به طور خلاصه شما باید ولت هایی مانند Metamask, Fortmatic و WalletConnect رو به صورت افزونه در مرورگر خودتون نصب کنید و ارزرمزهاتون رو به این ولت ها منتقل کنید.
محبوبترین این ولت ها Metamask هست که در کروم، فایرفاکس، اندروید و IOS پشتیبانی میشه.
بعد از نصب و واریز ارزرمز ها، یونی سواپ به صورت اتوماتیک به این ولت ها متصل میشه و شما براحتی میتونید ارزرمز هاتون رو با هم تبدیل کنید.

یک خوبی دیگه این صرافی کارمزد بسیار پایین (%0.03) هست که در مقابل دیگر صرافی ها بین 3 تا 10 برابر کمتر هست.

مشکل بزرگ یونی سواپ و دیگر سواپ های مبتنی بر اتریوم مانند (PancakeSwap, 1inch و SushiSwap) این هست که در زمان شلوغی شبکه اتریوم هزینه های انتقال (به اصطلاح Gas Fee) بسیار بالا میره و این خیلی از کاربران رو از کار با این صرافی ها منصرف می کنه.
اتریوم با راه حل هایی مانند Layer 2 Network (ارزرمز هایی مانند Matic) به دنبال رفع این مشکل هست اما بنظر بزودی این اتفاق رخ نخواهد داد.

بررسی تخصصی: Uniswap چیست؟

صرافی بایننس DEX

صرافی غیر متمرکز بایننس – مناسب برای کار با پلتفرم بدون نیاز به احراز هویت

مزایا 

  • پشتیبانی از ارز های محبوب

  • کارمزد مناسب (%0.1)
  • کارمزد صفر در بازار دلاری (USDT)
  • رابط کاربری ساده

 معایب 

  •  تعداد نسبتا کم ارزرمز های خارج از شبکه بایننس کوین (BEP2)
  • کسر هزینه ناچیز برای هر عمل بر روی پلتفرم حتی لغو سفارش!
امتیاز: 6/10
60%

زمانی که صرافی های غیر متمرکز خیلی باب شده بودند، بایننس به فکر این افتاد که خودش هم یک صرافی غیر متمرکز داشته باشه که توسط خودش اداره بشه!
این صرافی زیرساخت های یک صرافی متمرکز رو داره اما بیشتر به شکل اسمی غیر متمرکز هست و در واقع در شرایط استفاده خودش ذکر کرده که میتونه در صورت صلاحدید دارایی های شما رو حتی بلوکه کنه! (کل غیر متمرکز بودن رو بردن زیر سوال)

در هر صورت به دلیل ماهیتی که داره نسبت به خود بایننس ریسک به مراتب پایینتری رو داره و به همون نسبت قابلیت های کمتری رو هم شامل میشه.

همونطور که گفته شد یونی سواپ از ارز های مبتنی بر شبکه اتریم (ERC20) پشتیبانی می کنه.
Binance DEX هم از حدود 10 ارزرمز محبوب مانند بیت کوین، اتریوم و کاردانو به همراه تعدادی از ارز هایی که بر روی شبکه بایننس اسمارت چین (BEP2) هستند (خیلی نام آشنا نیستند)

در این صرافی ولت های Binance Chain Wallet و Trust Wallet پشتیبانی میشه.

برای استفاده از این صرافی میتونید با VPN کار رو پیش ببرید اما همونطور که گفتم خیلی روی غیر متمرکز بودنشون حساب باز نکنید و از ریسکش آگاه باشید.

صرافی بیسک (Bisq)

مناسب برای معامله ارز دیجیتال های محبوب در بستری ایمن

مزایا 

  • غیر متمرکز بودن کامل و عدم تحریم ایران

  • ایمنی بسیار بالا

 معایب 

  • کندی نسبی
  • کارمزد های بالا
  • تنوع نسبتا پایین ارزرمز ها
  • حجم معاملات پایین
امتیاز: 6/10
60%

Bisq امروزه به اندازه چند سال پیش محبوب نیست اما هنوز هم میتونه کاربردی باشه.

ورود صرافی های خارجی مانند Binance DEX که تقریبا تمامی امکانات Bisq رو به همراه عملکرد بهتر داره کار رو برای اونها دشوار کرد و به مرور زمان افت کردند.
گناه Bisq همیشه اعتقاد بیش از حد به غیر متمرکز شدن بوده در حدی که تمامی Node های خودش رو در شبکه ناشناس Tor قرار داده که به همین علت هم کار باهاش کمی کند هست.

از طرف دیگه هزینه های کارمزد های بالا و کم بودن ارز های دیجیتال همگی باعث شدند کاربران به رفته رفته به سمت دیگر صرافی های ارز دیجیتال مهاجرت کنند.
امروزه بیسک هنوز کاربران وفادار خودش رو داره و بخاطر اینکه برای ایرانیان هم در دسترس هست گاها میتونه مفید واقع بشه.

مراقب باشید!

تحت هیچ شرایطی بدون تحقیق از صرافی های خارج از این مقاله استفاده نکنید.

ضرب المثل زیبایی هست که میگه “افرادی که از تاریخ درس نمی‌گیرند محکوم به تکرارش هستند”
و درسی که چندین سال اخیر به ما ایرانی ها داده این بوده که؛

  1. از صرافی های خارجی استفاده کنید که مطمئن هستید مشکلی با ایرانی ها ندارند
  2. اگر به قانون بالا دقت نکردید، هر لحضه احتمال داره دارایی های شما بلوکه بشه یا مشکلاتی برای شما بوجود بیاد که کسی پاسخگو نباشه
  3. لذا ذخایر مالی برای پیش برد اهدافتون در این صورت داشته باشید

بسیاری از صرافی های خارجی نیازی به احراز هویت (KYC) برای شروع کار ندارند و شما میتونید با لحاظ محدودیت برداشت روزانه به کار در اون صرافی ادامه بدید و بسیاری از ایرانی ها به همین دلیل در صرافی هایی که این امکان رو دارند مانند Bybit, Kucoin, Bitfinex و Bitmex ثبت نام و معامله می کنند.

صرافی هایی که اشاره شد به وضوح در شرایط استفاده خودشون عدم ارائه خدمات به کشور هایی که به دلیل قوانین ضد پولشویی (AML) یا توسط ارگان هایی مانند  OFAC و FATF تحریم هستند (درست حدس زدید! ایران) رو شرح دادند و اسم ایران رو هم آوردند.

در کنار اینها، صرافی هایی مانند Cointiger هم هستند که در شرایط استفاده خودشون هیچ بندی مبنی بر تحریم ایران ندارند و به همین علت سیل عظیمی از هموطنان به استفاده از اون پرداختند و متاسفانه الان شما میتونید مشکلاتی که براشون بوجود اومده رو در کامنت های این مقاله ببینید!

 لذا لطفا مراقب باشید. بهتره از صرافی هایی که مانند کوینکس ایمن هستند استفاده کنید یا از صرافی های غیر متمرکز مانند یونی سواپ که در پایین اونها رو بیشتر شرح خواهیم داد. 

حالا شاید از خودتون بپرسید چرا بایننس معرفی شده و تفاوتش با Kraken, Bitfinex, CoinBase, Kucoin یا Huobi چی هستش و چرا اونها معرفی نشدند؟ تمامی این صرافی ها ایران رو تحریم کردند اما تفاوت هایی هم دارند.

اولین تفاوتش مزایایی هست که بایننس به شما ارائه میده. این مزایا برای برخی افراد انقدر جذاب هستند که بخوان بخاطرش سایه ریسک بایننس رو روی سرشون ببینند.
اما شرکتی مانند CoinBase در مقایسه با بایننس هیچ امکانات خاصی نداره.

دلیل دومش مقر دفتر اصلی بایننس هستش که در مالتا قرار داره و مشکل خاصی با کشور ایران نداره. اما از طرفی شرکت هایی مانند CoinBase یا Gemini که دفترشون در آمریکا هست به طور خاص با ایران مشکل دارند.
مزیت این قضیه در رفتار اون صرافی با شما به عنوان یک شخص ایرانی خواهد بود. برای مثال زمانی که در سال 2018 بایننس خدماتش رو بر روی ایرانی ها بست، به اونها اجازه داد دارایی هاشون رو خارج کنند اما در یک شرکت آمریکایی اصلا امیدی به این برای مدتی طولانی نخواهد بود.

انواع صرافی های خارجی

صرافی های خارجی در دسته بندی های مختلفی قرار میگیرند و هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند.

  • صرافی های متمرکز (Centralized Exchange)

این صرافی ها توسط شرکتها اداره میشند و در اونها افراد مختلف ارزرمز های خودشون رو با قیمت های مدنظرشون با همدیگه تبادل می کنند. لذا صرافی صرفا یک پلتفرم برای خرید و فروش کاربران با همدیگه هستش.
نمونه های موفقش مانند Binance, Bittrex و Gate.io هست.

 

  • صرافی های غیر متمرکز (Decentralized Exchange)

زمانی که ساتوشی ناکوموتو بیت کوین رو اختراع کرد یکی از اهدافش غیر متمرکز و ناشناس شدن در سیستم های مالی بود. یعنی شخص یا شرکت خاصی اداره کننده نباشه و مردم و علاقمندان خودشون بتونند سیستم ها رو مدیریت کنند. همچنین کشوری که ساکن هستید تاثیری بر خدمات مالی که میتونید یا نمیتونید دریافت کنید، نداشته باشه.
این صرافی ها عموما سیستم مدیریتی تحت عنوان سازمان غیر متمرکز مستقل DAO دارند که به نوعی توسط کاربران اداره شده و به همین دلیل نیازی به احراز هویت ندارند و هیچ شخص یا کشوری رو تحریم نکردند و نخواهند کرد.

البته تنها صرافی که از این قائله پیروی نمی کنه Binance DEX هست که در بالا هم بهش اشاره شد. اونها در شرایط استفاده خودشون مشخص کردند که قابلیت این رو دارند در هر لحضه دارایی های شما رو بلوکه کنند.
به همین دلیل هم اعتراضات زیادی بهشون هستش اما در شرایط عادی نیاز به احراز هویت ندارند.

  • صرافی های سواپ ها

سواپ ها یا صرافی های سریع (به انگلیسی CryptoSwap یا Instant Exchange) در لحضه یک کوین رو به کوینی دیگه تبدیل می کنند.

بهترین سواپ های خارجی به شکل متمرکز Changelly و Shapeshift و به شکل غیر متمرکز Uniswap و SushiSwap هستند

همینطور که اشاره شد یک صرافی می تونه ترکیبی از اینها باشه برای مثال Uniswap یک صرافی غیر متمرکز سواپ هستش.

معامله در یونی سواپ
صرافی یونی سواپ

برخی از ولت ها نیز مانند Exodus و Coinomi نیز قابلیت تبدیل بر روی خودشون دارند و شما میتونید سکه های مختلف رو با هم عوض کنید.
اما اینکار عموما محدودیت های زیادی داره برای مثال در Exodus حداقل سفارش برای تبدیل از تتر، 210 دلار هست که عدد نسبتا بالایی محسوب میشه.

Exchanger درون ولت Exodus
صرافی درون ولت Exodus

 

چطور بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی رو انتخاب کنیم؟

تمامی صرافی های معرفی شده به نوعی برای ایرانیان در دسترس هستند و قابلیت استفاده دارند.

مشخصا بایننس بهترین گزینه هست اما بخاطر دردسر هایی که داره و ریسک انجام معاملات فقط به افرادی توصیه میشه که حتما بخوان از امکانات اضافه اون استفاده کنند که در دیگر صرافی ها مانند کوینکس یافت نمیشه.

اگر شما بدنبال جادوگری با ارز های دیجیتال نیستید پس میتونید از کوینکس استفاده کنید که تنوع بسیار خوبی رو داره (حتی بهتر از بایننس) و خدماتی مانند مارجین تریدینگ، فیوچر تریدینگ و Liquidity Pool رو هم ارائه میده و خدماتش بر روی ایرانیان باز هست.

اگر بدنبال سرمایه گذاری روی ارز های تازه و جدید هستید Uniswap بهترین گزینه برای شما به جساب میاد و میتونید برد های بیاد موندنی رو درش تجربه کنید. همچنین یونی سواپ دارای Liquidy Pool بسیار خوبی هست و میتونید در کنار هودل کردن (Hodl) از اونها سود هم دریافت کنید.

نظر شما در رابطه با صرافی های معرفی شده چی هست؟ آیا از صرافی های ارز دیجیتال خارجی استفاده کردید که تجربه خوب یا بدی رو برای شما رغم زدند؟

+1
با افرادی که دوستشون دارید به اشتراک بگذارید.

مهرداد محروقی

محقق ارز های دیجیتال و بازار های مالی | بیش از 5 سال سابقه تریدینگ ارز رمز ها | طرفدار اقتصاد غیرمتمرکز DeFi

12 دیدگاه

  1. سلام و روزبخیر ، خواهرزاده بنده تعدادی ارز نانو دوج از یونی سوآپ خریدار کرده و خوشبختانه در این مدت به 34 دلار رسیده الان که قصد فروش دارم هیچ صرافی برای فروش پیدا نمیکنیم شما میتونید راهنمایی کنید0 باتشکر

    0
    1. درود اکبر جان
      شما میتونید داخل همون یونی سواپ تبدیل کنید به ارزی مثل اتریوم و بعدش اون اتریوم رو به فروش برسونید چون احتمالا هیچ صرافی این ارز رو ساپورت نمیکنه

      0
  2. با عرض سلام و خسته نباشید‌
    میخواستم‌بپرسم، یعنی توی این صرافیهایی که بالا پیشنهاد دادید واسه ایرانیا، محدودیت حجم معاملات وجود نداره؟ به عنوان مثال اگه مثلا ۲۰۰۰ دلار واردش کنیم واسه ترید، حسابمون رو بلوکه نمیکنن؟

    0
    1. درود رضا جان، از اون جایی که مجبوریم با صرافی های خارجی بدون احراز هویت کار کنیم، همشون میزان مشخصی از پول رو به شما اجازه برداشت میدن. عموما مشکلی بابت واریز ندارند اما بابت برداشت چرا. برای مثال کوینکس تا سقف 10000 دلار در روز قابلیت برداشت داره و شما نمیتونین بیشتر برداشتن کنین.

      0
    1. درود آریا جان، خیر چون این صرافی غیر متمرکز هست و با هیچ کشوری مشکل نداره

      0
  3. سلام وقت شما بخیر. بنده هم شنیدم برای ایرانیان بهترین صرافی کوینکس هست اما چقدر میشه بهش اطمینان کرد؟ از کجا معلوم بعدا مثل بقیه نیاز به احراز هویت نداشته باشه؟

    0
    1. درود متین جان.
      مشخصا نمیشه اطمینان داشت اما چیزی که تا اینجا مشخص بوده اینه که در بین صرافی های خارحی، کوینکس کاملا با ایرانی ها راه اومده و همه جوره حمایتشون کرده. الان هم بیشترین مشتریانش ایرانی هستند و بعید میدونم دلیل منطقی داشته باشه که بخواد بر علیه ایرانیان کار کنه.

      0
  4. ممنون از مقاله کامل و جامع شما
    من هم از کوینکس استفاده میکنم و برای ایرانی ها بهترین صرافی خارجی محسوب میشه. قدیم ها از بیسک هم استفاده میکردیم اما الان دیگه کوینکس بهتر هست

    0
    1. درود سعید جان ممنون که وقت گذاشتی. بله در حال حاضر بهترین صرافی برای ایرانی ها همین کوینکس هستش

      0
  5. باعرض سلام وخسته نباشید خدمت عزیزان هموطن.
    راستش فقط این جمله به ذهنم خطور کرد که(واقعا ما ایرانیها خیلی بدبخت هستیم.😒😞)

    +3
    1. 😞
      درود دوست عزیز. متاسفانه کمابیش همینطور هست. باز خداروشکر در این یک مساله کوینکس از ایرانی ها حمایت کرده.

      0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

بستن
بستن